Hotel Svendborg er i dag Sydfyns største hotel med en kapacitet på 135 værelser. Det fire-stjernede hotel har fremragende kursus- og konferencefaciliteter med plads til 300 deltagere i den største sal. Derudover tilbyder Restaurant Krinsen et udvalg af fine retter til både frokost og aften. Menuen indeholder primært retter fra det klassiske danske køkken tilsat fransk inspiration på a la carte kortet.

Halberg koncernens første hotel investering stammer helt tilbage fra 1979. Baggrunden for investering skal findes i den historiske tilknytning til projektet.
Einar Halberg, havde i halvtredserne som viceborgmester i Svendborg været med til at bygge hotellet. Byggeriet blev som det første hotelprojekt uden for hovedstaden finansieret ved hjælp af bl.a. den amerikanske Marshal-hjælp, som var en stor hjælp til at genopbygge Europa efter anden verdenskrig.

Da lavkonjunkturerne i halvfjerdserne gik ud over hotelbranchen, kom Hotel Svendborg i økonomiske vanskeligheder. Men Jørgen Halberg, Einars søn, ville ikke se passivt til, at byens store hæderkronede hotel og omdrejningspunkt blev bygget om til ejerlejligheder eller havnede på 'udenbys' hænder.

Hotel Svendborg er i dag Sydfyns største hotel med en kapacitet på 135 værelser. Det fire-stjernede hotel har fremragende kursus- og konferencefaciliteter med plads til 300 deltagere i den største sal. Derudover tilbyder Restaurant Krinsen et udvalg af fine retter til både frokost og aften. Menuen indeholder primært retter fra det klassiske danske køkken tilsat fransk inspiration på a la carte kortet.

Med sin meget centrale beliggenhed midt på Centrumpladsen i Svendborg, er Hotel Svendbog en vigtig faktor, når det gælder om at brande byen og sydfyn som et attraktivt mål for både feriegæster og erhvervsvirksomheder.

Besøg Hotel Svendborgs hjemmeside.