Ikke alle ved, at virksomheden er dansk. Men langt de fleste løbere kender udmærket produkterne - det er dem, der holder til at blive vasket igen og igen og igen. Newline blev etableret i 1981 af Helge Petersen. Helge havde en baggrund i jægerkorpset, hvor han i mange år havde undret sig over, at eliteidrætsudøvere benyttede træningsdragter af grå bomuld, som let kunne veje et helt kilo mere, når det blev svedigt.

Newline blev Halberg Kapitals første investering, og den passede rigtig godt på vores investeringskriterier. Newline har et stærkt brand på det danske marked for løbe- og cykeltøj. Væksten og forbedrede økonomiske resultater skal derfor hovedsageligt komme fra eksporten, hvor Sverige og Tyskland i dag er vigtige markeder for virksomheden. Men herudover eksporterer Newline til cirka 15 andre markeder - hovedparten europæiske. 

I 2016 overtog Newline den danske 'konkollega' Carite Sportswear, som har stolte traditioner indenfor produktion og salg af gymnastik og fitnesstøj. Carite er kendt for sin kvalitet og gode pasform, og selskabet var ligesom Newline en pionær inden for gymnastiktøj. 

I forlængelse af overtagelsen af Carite ændrede selskabet bag de to mærker navn til Performance Group Scandinavia A/S.

Læs mere på Carites og Newlines hjemmesider.