Henrik Halberg er pludselig gået bort 3. januar 2021

Henrik Halberg er pludselig gået bort 3. januar 2021

Det er med meget stor sorg, at vi må meddele, at vores afholdte og respekterede ejer Henrik Halberg pludselig er gået bort i sit hjem på Tåsinge igår, søndag den 3. januar om formiddagen. Der var ingen tegn på sygdom forinden, og Henrik Halberg havde netop lavet friskpresset juice til sin hustru, Britta og sig selv og sat sig med avisen, da han formentlig blev ramt af en blodprop kun 70 år gammel.

Vi har alle mistet noget med Henrik Halbergs alt for tidlige bortgang: En god ven. En arbejdsgiver, der viste os alle en meget stor tillid. Der kærede sig om sine medarbejderes ve og vel, og som altid tænkte på virksomheden og dens fortsatte udvikling. Men det største tab har Britta lidt med tabet af sin mangeårige ægtefælle.

Henrik Halberg havde med vanlig grundighed for år tilbage bestemt, hvad der skulle ske med virksomheden, når han en dag var borte, hvilket betyder, at familieejerskabet fortsætter i Henriks ånd, og at Halbergkoncernens strategier og forretningsplaner således vil fortsætte som planlagt. Det er vi alle taknemmelige for, fordi Henriks ånd har været uvurderlig og årsagen til at vi stadig har en livskraftig virksomhed her i Svendborg.

Ære være Henrik Halbergs minde.